Terug naar het overzicht

Het Groot ABC voor Blijer Presenteren - Zo word jij een authentiek spreker

Marjolein Diks

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Het Groot ABC voor Blijer Presenteren - Zo word jij een authentiek spreker' van Marjolein Diks nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

Het Groot ABC voor Blijer Presenteren helpt sprekers van hun podiumvrees af, een eigen presentatiestijl te vinden en een goed verhaal te vertellen. PresentatieExpert Marjolein Diks helpt sprekers zich bewust te worden van kwaliteiten die zij al in zich hebben om een authentiek spreker te zijn. Veel boeken over presenteren gaan over het aanleren van technieken. Dit boek niet. Dit boek gaat over afleren wat je jezelf hebt aangeleerd. Omdat in iedereen al een blije spreker zit!

Winnaar Boekgoud Publieksprijs 2017 in de categorie 'Management'

Over de auteur

Het verhaal van Marjolein Diks als ondernemer begint op 28 februari 2015 als zij besluit om na een lange communicatiecarrière bij de Rijksoverheid een ander pad in te slaan. Zij zag collega’s in hun presentatie worstelen met zichzelf en hun taaie boodschappen. Ze zag de aandacht van het publiek wegtrekken en de belangrijke boodschap niet landen. De boodschap van een blije spreker heeft meer impact. En verdient het om gehoord te worden.

Heb je 'Het Groot ABC voor Blijer Presenteren - Zo word jij een authentiek spreker' van Marjolein Diks nog niet gelezen? Bestel het boek hier!