Terug naar het overzicht

Om te kijken of je het kunt - Hardlopen van 1 km naar een hele marathon

Annika Voets

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Om te kijken of je het kunt - Hardlopen van 1 km naar een hele marathon' van Annika Voets nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

Om te kijken of je het kunt is een compilatie van hardloopverhalen waarin Annika Voets haar ervaringen als hardloopster beschrijft. Van de eerste poging om het einde van de straat te halen tot een hele marathon en alles daar tussenin. In op zichzelf staande hoofdstukken worden diverse aspecten van de loopsport belicht en neemt ze je mee naar o.a. de Zandvoort Circuit Run, de Venloop, de Halve van Egmond en de Marathon van Eindhoven. Op een levendige manier schrijft ze over alles wat haar opvalt. Zeer herkenbaar voor hardlopers, maar ook niet-lopers zullen genieten van haar openheid en humoristische observaties.

Over de auteur

Annika Voets begon pas laat met hardlopen, maar vanaf de eerste kilometer werd ze gegrepen door de sport. Al snel begon ze haar belevenissen tijdens trainingen en hardloopevenementen vast te leggen, wat uiteindelijk resulteerde in dit inspirerende boek.
Annika woont met haar man en twee zonen in Helmond (Noord-Brabant) en werkt als docent Engels op een middelbare school.

Heb je 'Om te kijken of je het kunt - Hardlopen van 1 km naar een hele marathon' van Annika Voets nog niet gelezen? Bestel het boek hier!