Terug naar het overzicht

Een reis rond de wereld in 80 verhalen - Deel II

Erik Liekens & Hilde Peeters

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Een reis rond de wereld in 80 verhalen - Deel II' van Erik Liekens & Hilde Peeters nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

Goesting om een tijdje uit een rugzak te leven? Of kan je nog een duwtje in de rug gebruiken? Dit boek is een must have voor de wereldreiziger met een budget. Hilde en Erik reizen zowel te voet, met de fiets, met de auto, het openbaar vervoer of met het vliegtuig naar alle hoeken van de wereld. Dichtbij huis of ver weg. Ze maken je deelgenoot van hun ervaringen dankzij de aansprekende schrijfstijl, pakkende titels en prachtige foto’s. Het is alsof je mee op reis bent. Nog tips of inspiratie nodig? Ga dan mee op weg.

Over de auteur

Hilde en Erik uit Sint-Katelijne-Waver zijn getrouwd en hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. Reizen staat vanaf dag een van hun huwelijk centraal. Hilde met oog voor detail, gevoel voor taal en aanleg voor fotografie; Erik werkte als journalist bij Onderwijs, is acteur, muzikant en fervent blogger. Beiden altijd op zoek naar avontuur. Een perfecte cocktail met lekkere ingrediënten voor een inspirerend reisboek.

Heb je 'Een reis rond de wereld in 80 verhalen - Deel II' van Erik Liekens & Hilde Peeters nog niet gelezen? Bestel het boek hier!