Terug naar het overzicht

Zoektocht in Hartstocht - Bezoeken aan Rembrandtschilderijen wereldwijd

Arno Wubben

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Zoektocht in Hartstocht - Bezoeken aan Rembrandtschilderijen wereldwijd' van Arno Wubben nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

In Zoektocht in Hartstocht beschrijft Arno Wubben zijn reizen naar musea wereldwijd in een poging alle Rembrandtschilderijen te zien. Vol humor en cynisme volgen we hem in de nimmer vlekkenloze reis. Verrassende ontmoetingen en onverwachte gebeurtenissen in waargebeurde korte verhalen. Zijn passie trekt u mee over meerdere continenten waarbij de spanning ongemerkt oploopt bij zowel schrijver als lezer. Enige kunsthistorie wordt u niet onthouden maar de werkelijke essentie volgt in het emotionele hoogtepunt: de aanblik van schoonheid. Met verve vertaalt hij zijn gevoel in begrijpelijke woorden en geeft u het gevoel alsof u daar naast hem staat. Toegankelijke verhalen waar de lach en de traan dichtbij elkaar liggen.

Over de auteur

Arno Wubben (1967) combineerde de internationale reizen voor zijn werk in logistiek vaak met een bezoek aan de lokale musea. Zijn groeiende fascinatie voor de schilderijen van Rembrandt vormden de basis van een wereldwijde zoektocht die tot de dag van vandaag voortduurt. Met zijn laagdrempelige stijl aangevuld met een droge, ironische humor, brengt hij de verre oorden en kunstwerken op toegankelijke wijze voor iedereen dichtbij. Zelf noemt hij het een onwerkelijke ervaring die werkelijkheid is geworden.

Heb je 'Zoektocht in Hartstocht - Bezoeken aan Rembrandtschilderijen wereldwijd' van Arno Wubben nog niet gelezen? Bestel het boek hier!