Terug naar het overzicht

Zonder Zinny

Mille Vermeulen

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Zonder Zinny' van Mille Vermeulen nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

Daar waar het alfabet stopt, begint dit verhaal. Wanneer de meeste kinderen al lang in dromenland zijn, start dit avontuur.

Op een avond speelt Brice op zijn tablet terwijl deze aan het opladen is. Wat er dan gebeurt hou je haast niet voor mogelijk. Zinny, het figuurtje van het beroemde spel Zig Zag Zoom, springt uit de tablet.  De daaropvolgende 24 uur zal hij in de echte mensenwereld verblijven. Na een spannende dag worden de rollen omgedraaid. Maar eens Brice in Zinnyzood gearriveerd is, weet hij niet wat hij ziet. Het leven daar blijkt niet zo fantastisch te zijn als hij dacht.

De helft van de opbrengst van dit boek wordt geschonken aan vzw Kietelt.
Deze organisatie verzorgt verjaardagsdozen voor kinderen uit een kansarm gezin.

Over de auteur

Mille Vermeulen werd geboren op 8 juni 1995 en woont in Neerpelt. De passie voor het schrijven ontdekte ze tijdens een avondje babysitten, wat in 2015 resulteerde in een eerste kinderboek: ‘De weg van Mato’. In de zomer van 2016 kreeg ze de kans om voor de Vlaamse overheid een kinderboek over energiebesparing te schrijven. Mille illustreert haar boeken ook zelf en probeert dit steeds op een originele manier te doen.

Heb je 'Zonder Zinny' van Mille Vermeulen nog niet gelezen? Bestel het boek hier!