Terug naar het overzicht

Verbonden na de dood

Hetty Aarts

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te stemmen.
Heb je 'Verbonden na de dood' van Hetty Aarts nog niet gelezen? Bestel het boek hier!

Samenvatting

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie?
Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

Over de auteur

Hetty Aarts is geboren in Den Bosch. Creativiteit liep als een rode draad door haar jeugdjaren. Haar vader was een organisator, spreker en een getalenteerd schrijver. In 2008 zei zij Den Bosch vaarwel en koos voor Helmond, een middelgrote stad, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Hier kon zij zichzelf nog meer laten zien en zich verder ontplooien. Vanaf 2010 schreef zij ruim zes jaar voor een weekkrant in haar huidige woonplaats Helmond en was radiomaker en presentator van een themaprogramma bij de lokale omroep. In het dagelijks leven is zij interviewer, tekstschrijver, geeft numerologische consulten en workshops: Numerologie, Schrijven vanuit het Hart en Charismatisch presenteren. Met passie geeft zij mensen inzicht en reikt hen tools aan om dichterbij zichzelf te komen om van daaruit hun droomleven te creëren.

Heb je 'Verbonden na de dood' van Hetty Aarts nog niet gelezen? Bestel het boek hier!